Cautare

2389 de rezultate pentru "bacalureat 2012" (3.16 secunde)
Daca aceste afirmatii ar fi fost rostite (asa cum s-a intamplat incepand din luna iulie 2012) de lideri PDL sau Traian Basescu, nu ar fi fost tratate decat ceea ce si sunt:
Economia Romaniei va creste in acest an cu 1,5%, insa pentru 2012 perspectivele economice s-au inrautatit, iar avansul economic ar urma sa se situeze intre 1,8% si 2,3%, a declarat ieri Jeffrey Franks, seful misiunii FMI, la prezentarea concluziilor celei de-a treia evaluari a acordului stand-by de tip preventiv cu Romania.
Camera de Comert si Industrie (CCI) a judetului Dolj organizeaza Targul Agrotex 2012 - editia a XX-a, in perioada 10-13 mai, in incinta Centrului Expozitional Transfrontalier, pe Calea Severinului, vizavi de Baumax, in spatele bazei RAT.
La inceputul lunii decembrie, Sergiu Nicolaescu, care in legislatura 2008-2012 a fost senator PSD, le multumea colegilor in ultima sedinta de plen a Camerei superioare a Parlamentului pentru anii petrecuti impreuna, anuntand ca nu a mai dorit sa candideze la alegerile din 9 decembrie pentru ca a vrut ca anii "putini de trait" care i-au mai ramas sa ii termine in profesia sa.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
FARCAS) Pe 8 noiembrie 2012, canalul de stiri Fox31 din Denver (Colorado) anunta ca un mare numar de obiecte zburatoare neindentificate au fost surprinse deasupra orasului Denver si nimeni nu poate explica ce se intampla.
Cazul Nanesti a fost redeschis in 2012 cand compania Pioneer Productions din Marea Britanie, a decis sa includa aceasta intamplare intr-un serial numit UFO EUROPE UNTOLD STORIES (in versiune romaneasca - EXTRATERESTRII IN EUROPA), care a si fost difuzat in 2012 si 2013 pe canalul TV National Geographic.
In acest articol s-a dezvaluit ca Pentagonul a cheltuit 22 de milioane de dolari, intre 2008 si 2012, in cadrul unui asa-numit Proiect de identificare a amenintarilor aviatice avansate (Advanced Aviation Threat Identification Proiect - AATIP), menit de fapt sa studieze (a cata oara?) fenomenul OZN.
FARCAS) Am relatat, in numerele trecute despre proiectul AATIP de la Pentagon, finantat cu 22 de milioane de dolari intre anii 2008 si 2012 si destinat studierii fenomenului OZN. ... In consecinta, in 2012, finantarea proiectului s-a incheiat.
Posibila candidatura in 2012 La intrebarea adresata de catre reporterii "Replica" legata de o posibila viitoare candidatura la fotoliul de primar al Constantei, in conditiile in care Radu Mazare a anuntat ca in 2012 se retrage, Nicolae Nemirschi ne-a declarat:
Plenul Camerei Deputatilor a aprobat ieri ordonanta de urgenta prin care statul roman acorda un ajutor pentru uzina americana Ford, in valoare de 143 de milioane de euro, in perioada 2008-2012, care are ca obiectiv dezvoltarea regionala.
PSD si PNL trebuie sa inteleaga ca nu se lupta cu un partid, ci cu un sistem care dispune integral de resursele institutionale, financiare si coercitive ale statului roman", sustine Dan Voiculescu, aratand ca o alianta conjunturala intre PSD si PNL, formata inaintea scrutinului legislativ din 2012 nu va putea fi credibila, deoarece constituirea aliantei va fi fost precedata de doi ani de atacuri reciproce.
"Multi spun ca nu trebuie sa zguduim prea tare sistemul, dar evaluarea arata ca, daca nu se face acest lucru acum, in 2012, lucrurile nu vor fi mai bune. ... "Nu e sigur daca PD-L va mai fi la guvernare din 2012 incolo.
Decizia luata azi ( vineri - n.r.) in unanimitate, care va fi valabila la nivelul intregii tari, este aceea ca niciodata, sau in 2012, la urmatoarele alegeri, in niciun fel de loc din aceasta tara, inclusiv Targu Mures, PSD nu va mai face intelegeri sau aliante cu PD-L.
Oficialul a declarat ca rezultatul reformelor de astazi se vor vedea in 2011-2012, atunci cand economia isi va reveni, iar statul va functiona mai bine si cu o birocratie mai putina. ... Daca lucram acum bine, rezultatele se vor vedea cu siguranta in 2011 - 2012.
Inpolitics reproduce opinia lui Stelian Tanase (foto), conform careia in 2012, PDL este pe dric, in pofida jocului de poker la doua capete al lui Traian Basescu: ... In ritmul asta, in 2012, PDL este pe dric.
Inscrierile in programul Loteria Vizelor 2012 trebuie transmise electronic pana miercuri, 3 noiembrie 2010.
N-are cum sa ramana pana la finalul mandatului meu, pentru ca mandatul parlamentar este pana in 2012, iar mandatul meu se termina in 2014". Totusi, Basescu da sanse mari ca actuala coalitie sa guverneze si dupa 2012.
Legea salarizarii unice nu va intra in vigoare anul viitor, documentul urmand sa fie amanat pana in 2012.
Nu cumva dl Basescu a aruncat in mintea romanilor, de pe acum - ca sa incolteasca la timp - germenele orientarii politice pe care ii va indemna s-o voteze la alegerile din 2012?
google-analytics.com